logo

Dette er en prøve

facebokk-intro-2En drøm skal realiseres. En tur på Rout 66 ”The Mother Road” skal endelig realiseres. Dette blir en reise som gjøres bare en gang. Jeg skal kjøre bil, og ikke motorsykkel.

En lang dag er over. Klokken er nå tjueen her, men hjemme er den tre på natten. Mye har gått bra, men et par viktige detaljer gjorde det litt vanskelig. Garmin som vi hadde med oss sviktet, så vi måtte leie oss en. Men den virket ikke etter en stund. Siden vi ikke hadde kart, kjørte vi en del av veien på litt måfå. Men vi kom fram uten store problemer. Nå har vi tenkt å ta kvelden og kommer tilbake i morgen med flere nyheter.Dette eneste bildet som ble brukbart er Manhatten i det fjærne i det vi kjører gjennom New York.  

 

Manhatten

 

I dag var vi On the Road  kl 0630. Fylte bensin og dro nordover, før vi dreide vestover. Vi hadde beholdt døgnrytmen fra Norge. Jeg hadde tenkt over problemene med Garmin i løpet av natten.. Vi ble enige om å bruke Garmin kun når vi nærmet oss steder vi skulle ta av på motorveiene. Det fungerte bra og kom i riktig retning. Jeg hadde en følelse av at det måtte være en sikring som hadde gått. Under en pause sjekket jeg flere av dem og fant en som var defekt. Fikk kjøpt en på stedet og satte den inn og Garmin var oppe og gikk igjen. Har kjørt 530 km i dag og det merkes. Vi ankom Buffalo kl 15:00. Denne dagen ble en ren transportetappe. Vi duvet av sted på en motorvei med vekselsvis to og tre kjørebaner med midtrabatter  så store som en hver småbruker i Norge hadde misunt som slåttmark. Dagens temperatur har vært rundt 35 grader.Sjekket inn på hotellet og dro til Niagara Falls. Vandret rundt der et par timer før vi dro tilbake til Hotellet. Nå har vi testet en av de lokale restaurantene og spist et bedre måltid. Blir tidlig kvelden i dag også. 

fredrik3529 IMmotor sykkelP3468 lastebil9158

niagara9167 niagara 29191

I dag skulle det vært en litt rolig dag, men litt feilskriving på Garmin havnet vi et sted som Milan. Litt lengre vest, men Cleveland ble ikke besøkt. Vi så bygningen i det vi passerte. Vestover skal vi, så vi kjørte på. Har valgt RedRoof i dag også. Dette er hoteller med en god og enkel standard til en rimelig penge. Har fått handlet inn litt drikke og litt godteri. Walmart ble butikken, en amerikansk utgave av COOP, med litt større utvalg av varer, men ikke mye. I den opprinnelige planen for turen var Detroit målet for i morgen, men vi har valgt den bort fordi det ikke er noe spesielt med byen lenger. 

redroof natt3580  bildetvei3608 cleveland23602