fIMGP0052

Dag 16

Mac en tok en pause fordi det var for mange bilder inne på hardisken. Derfor har det ikke kommet noe nytt de siste dagene. Vi forlot Los Angeles etter å ha hatt fine dager med mange opplevelser der. På morgenen var vi innom en Appellbutikk og de kunne ikke hjelpe oss med engang, men de ordnet en avtale i San Luis Obispo. Men dagen i LA gikk med til en flott tur på Venice Beach. Et sted som kunne minne mye om 60 og 70 tallet. Mange ”slitne” mennesker som hadde sett sine beste dager for en del år siden. Et yrende folkeliv med butikker for en hver smak. Spisesteder var som ellers mye junck food. Vi parkerte bilen litt oppi ”byen” og fikk en fin tur ned langs fine hus og kanaler som er lagd for denne byen. Stranden var en herlig opplevelse.

Del denne siden

Share on facebook
Share on twitter
Share on email