Route 66

Dag 5

Startet i dag tidlig for å finne stedet Rout 66 starter. Vi fant gaten nesten med en gang. Kjøreretningen var litt annerledes en beskrevet, men det gjorde ingen ting.Vi kjørte rett hele tiden etter gatenavn og et dårlig kart. Men vi kom oss ut av Chicago på rette

vei. Etter en stund misset vi litt, men vi fant fort tilbake til rett rute. Rout 66 er ikke merket overalt siden sentrale myndigheter ikke vil ha den merket. Men de føderale har satt opp skilt flere steder, så det går an å finne fram. Ferien har startet, vi har stoppet flere steder og tatt bilder, kjørt gjennom mange små byer og kost oss. Nådde ikke målet om å kjøre til St. Louis, kom bare til Springfield, men det gjør ingen ting. Vi er på ferie og har god tid. I morgen er planen å overnatte i enda en by med navn Springfield.

Del denne siden

Share on facebook
Share on twitter
Share on email