fredrik

Dag 14

Kjørte fra Las Vegas i dag tidlig. Siden Rout 66 ikke går gjennom Las Vegas var dette avstikker fra Rout 66. Vi hadde litt problemer med å finne igjen det stedet vi tok av fra, men vi fant det. Vi har kjørt på noen av de eldste veiene til Rout 66 og vært innom en liten gammel by med et yrende folkeliv og  esler gående løs i gatene, og Sheriffen som vokter av ro og orden. Vi kjørte over et par små fjellpass før vi satte kursen ned mot lavlandet og ørkenen inn mot Los Angeles. Vi hadde som plan og kjøre den gamle Rout 66 , men et kraftig regnvær satte en stopper for det. Veien var blitt oversvømmet, så vi måtte opp på Highwaywen og kjøre den et godt stykke. Men vi har holdt oss til den gamle veien så godt har kunne på hele turen. Nå har vi stoppet på et lite sted utenfor Los Angels ca. en time fra Disneyland i Manaheim. 

Del denne siden

Share on facebook
Share on twitter
Share on email