fIMGP7268

Dag 24

Vi reiste fra New Orleans kl 0700 i går morges. Amtrak skulle ta oss til Washington. Vi har reist med tog før ,så vi tenkte at tog i USA måtte være ok. Vel, vel siden vi har reist med den Transibirskejernbanen  var vi immune mot det meste, og det var bra. Plassene vi hadde var bra, det var hyggelige mennesker rundt oss, nesten alle var av forskjellige hudfarger, men de var veldig høflige. Hver gang vi hadde vært i spisevognen ble vi stoppet flere ganger av togpersonalet som lurte på om vi hadde plass i denne vognen.  Her er mange små barn som skal tilbringe mange timer på et tog gjennom natten. Tog i USA passerer mange togoverganger og småsteder. Da uler det fra lokomotivet, brrraaaaaaaa…. Brrrrraaaaaaaa. Så farer vi videre gjennom natten. Et nytt brrrrrraaaaaaa……… praten går livlig blant våre medpassasjerer. Vi har nettopp spist middag med en eksentrisk eldre dame fra Lousianna. Hun hadde en herlig humor. Nå har  natten falt til ro i vognen og det er på tide å falle til ro. På en skala fra  en til ti, gir jeg to point for at toget både kommer og går. Flere mennesker har måttet gå av toget fordi det var overbooket. Bildene viser hva vi så fra togvinduet, sump, brune elver, amerikanske forsteder og Atlanta i det vi farer forbi.

Del denne siden

Share on facebook
Share on twitter
Share on email