IMGP4814

Dag 10

Startet dagen med en tur med Sandye Peak taubane. En tur opp i høyden på ca 1800 meter. Engang var dette verdens lengste taubane. Her oppe hadde vi en fantastisk utsikt. Om vinteren er dette også et flott vintersports sted. På det meste ligger det 1,5 meter snø her. Rart å tenke på at i dag er det 40 varmegrader her, og om noen måneder er det kulde og snø. Vi dro videre til Santa Fe, denne historiske byen som var et slags knutepunkt mellom nord og syd. Cowboyene som kom inn nedstøvet av rød sand etter dager på hesteryggen over prærien. Her ligger mange kulturminner. Vi måtte kjøre tilbake til I-40 for å komme videre vestover. Da endret landskapet seg og vi kjørte gjennom de mer karakteristiske Westernlandskapene. Med kantetete fjell og rød stein. I dag går jernbanen langs med veien, vi ser tog og lastebiler i begge retninger. Det er en enorm logistikk som skal holde dette enorme landet i livet hver dag.I løpet av dagen paserte vi vannskille i USA. I dag har vi funnet et hotell i Gallup.

Del denne siden

Share on facebook
Share on twitter
Share on email