IMGP9635

Dag 11

I dag har vi hatt en litt avslappende dag. Vi starte i New Mexico og kjørte inn i Arizona. Har kjørt hele dagen, men mye har vært i Petrifield Forets Nasjonalpark. En flott opplevelse med vekslende natur opplevelser. Tok mange fine bilder som kunne vært vist på hjemmesiden, men jeg må plukke ut noen. Tok det med ro og stoppet der vi hadde lyst. Vel ute av nasjonalparken, kjørte vi videre til Flagstaff. Vi har prøvd å holde oss til Rout 66 så mye vi kan, men mye av den opprinelige veien er borte så vi må passe på og ikke kjøre oss bort. Et par ganger har vi opplevd at veien ikke har gått lenger. Så vi har bestemt oss for være litt forsiktige. Det går fort minutter når vi opplever det. En annen ting er at det kan bli for mye av Rout 66. Siden vi har kjørt inn et par dager og vi har booket hotell mellom den 4. Juli og 5. Juli har vi fått litt problemer. De har vi løst og skal ro ned litt før vi kjører videre. 

Del denne siden

Share on facebook
Share on twitter
Share on email