fIMGP6447

Dag 18

I dag ble det en litt rotete dag. Måtte kjøre noen mil tilbake for å få reparert Macèn. Utrolig flott service på det stedet. Det var en stor disk der hvor alle satt og viste hva som var problemet med sin Mac, iphone eller ipad. De som jobbet der var utrolig proffe. De satte i gang reprasjonenne med engang og de viste deg hele tiden hva de gjorde. I Norge tar de den med på bakrommet og skjuler hva de gjør, og presenterer en regning hinsides all fornuft. Etterpå kjørte vi til Caramel. En fin kjøretur gjennom store åkre med forskjelige grønnsaker i. Det er et stort marked for arbeidere her, og jeg har en formening om at det er underbetalte mexicanere.

Caramel var en liten koselig by, som kan sammenlignes med Drøbak eller Son hjemme. Her var det mange turrister og flere restauranter som fristet. Vi fant en fiskerestaurant og spiste kveite for en gangs skyld. Den var utrolig bra. Etter en litt hektisk dag tok vi tidlig kvelden på et lite og koselig hotell.

Del denne siden

Share on facebook
Share on twitter
Share on email