f2IMGP6728

Dag 19

I dag startet vi fra Caramel og kjørte kystveien nordover til San Francisco. Det var en hyggelig vei å kjøre. Vi stoppet et par ganger og tok bilder. Jo nærmere vi kom byen jo flere biler ble det. Vi bestemte oss for å kjøre over Golden gate bridge, så nå har vi kjørt over den. Vi var ikke alene der, det var mange som hadde det som et ønske. Vi kom oss over og tilbake uten de helt store problemene. Garmin fant fram til hotellet og vi booket inn og parkerte bilen. Nå skal den stå til lørdag kveld. Da skal vi kjøre til hotellet ved flyplassen og den skal leveres. ( fylte bensin i dag tidlig, det var så vidt jeg ikke fylte diesel, men oppdaget det i siste sekund.) Har hatt en fin ettermiddag i San Francisco. Har ruslet rundt i gatene og slappet av. 

Del denne siden

Share on facebook
Share on twitter
Share on email