bensinst_289296

Dag 7

Etter hå ha vært litt etter planen om hvor vi hadde planlagt å overnatte har vi i dag kjørt inn det tapte. Har kjørt i tre stater , Missouri, Kansas og Oklahoma. Er nå i en by i Oklahoma som heter Tulsa.

Har kjørt gjennom flere gamle spøkelsesbyer som mistet næringsgrunnlaget sitt da Rout 66 ble lagt om. Nå er de museer hvor turister som oss kommer innom. You cant find them all, men vi finner noen. Rout 66 er ikke merket opp hele veien, og selv lokalbefolkningen vet ikke helt sikkert hvor den gikk. Men det er vår tur og våre opplevelser som teller. Har kjørt på gamle grusveier og på sideveier som har fartsgrense 100 km. Sett dyr som krysser den gamle veien i fred og ro og ser på oss og lurer på hvem som kommer der. På slutten av dagen havnet vi oppi et veritabelt regnvær.

Del denne siden

Share on facebook
Share on twitter
Share on email