laave4195

Dag 8

Kjørte fra Tusla i dag tidlig mot Texas. Hadde litt problemer med å finne Rout 66, men vi har begynt å lære. Ta highwayen til nærmeste avkjøring, og sving av ,og se om den er der. Hvis ikke kjør opp på Highwayen igjen og gjenta prosessen.

I dag spurte vi en litt eldre mann om veien, men det ble feil. Vi kom på rett vei til slutt og dro av gårde vestover. Fant flere steder som er beskrevet i de to Rout 66 bøkene vi har med oss. Var i tvil om vi skulle kjøre gjennom Oklahoma City, eller ta Highwayen gjennom. Det endte opp med at vi skulle forsøke å kjøre gjennom. Det gikk bra, og vi kom igjennom. Den gamle Rout 66 og I- 40 går paralelt, derfor kjører vi I 40. På den gamle veien er det flere museer, men vi can`t see them all. Hadde et par delmål og nådde Shamrock like over grensen til Texas. Når du sitter og kjøre på Highwaywn i 125 km og ser utover et landskap som er så flatt at du må oppleve det for å forstå hvordan det ser ut. Da blir du imponert over de første menneskene som dro over disse slettene på hesteryggen for over to hunder år siden. Det jeg har sett i dag er det jeg forbinder med prærien, uendelige duvende grønne sletter som ingen ende tar. Vi kjørte tross alt bil i 125 km i timen og tar inn på et hotell når vi ikke vil kjøre lenger. I dag er det 40 grader celsius, så det er varmt å komme ut av en bil med avkjøling. Dagens kart er litt unøyaktig fordi vi kjørte lenger.

Del denne siden

Share on facebook
Share on twitter
Share on email