bensinstasjon R66

Route 66

En drøm skal realiseres. En tur på Rout 66 ”The Mother Road” skal endelig realiseres. Dette blir en reise som gjøres bare en gang. Jeg skal kjøre bil, og ikke motorsykkel. Dette er den gamle klassiske landeveien gjennom USA. Jeg skal gjennom mange stater og ikke minst byer. Jeg har planlagt denne turen i flere år, og jeg har lagt ned mye arbeid de siste ukene med mye detaljplanlegging med hensyn til dags etapper, byer og severdigheter jeg har ønsker om å se osv. Jeg er ikke fremmed for å reise i en måned fra hotell til hotell, det har jeg gjort mange ganger. Men denne gangen er det litt spesielt fordi det er en del ting som må gjøres på forhånd, eller jeg har valgt å gjøre det på forhånd. Alle flybilletter er bestilt, leiebil er ordnet. Noen hoteller er på plass, men de fleste overnattinger tar jeg på sparket. Har sett på et par hotellkjeder som ligger langs ruta, og jeg finner sikkert et rom. Av erfaring vet jeg at det å planlegge en tur som dette ikke må planlegges i detalj. For når turen først er i gang da lever den sitt eget liv. De som har lyst kan følge med på denne siden, http://huff.no. Jeg skal prøve å gi en reiseskildring fra hverdag.                                    «Hvor skal du hen?», sa Ole Brumm, og skyndte seg etter han.                                    «Ingen steder», sa Kristoffer Robin, og så gikk de dit.                                                Ole Brumm

Del denne siden

Share on facebook
Share on twitter
Share on email